Over Hofstad Autobedrijf

Sinds 2012 levert Hofstad Autobedrijf occasions aan particulieren. U  mag van ons alles verwachten wat u ook verwacht van een dealer die bij een branchevereniging is aangesloten, maar dan voor een onafhankelijke prijs. Hofstad Autobedrijf staat voor kwaliteit, helderheid en garantie. Tevreden klanten zijn immers ons visitekaartje!

Kwaliteit

Wij combineren een passie voor Duitse auto’s met kennis van kwaliteit. Voor u betekent dat dat u altijd keuze heeft uit een unieke selectie auto’s, ingekocht bij leasemaatschappijen, financiële instellingen en merkdealers, waardoor wij bij de meeste auto’s zelfs de onderhoudshistorie leveren. Occasions komen bij ons alleen door de selectie als ze helemaal in orde zijn.

Garantie

Met ons Occasion Garant Plan verzekert u uw occasion voor 6 of 12 maanden, afhankelijk van wat het best op uw situatie aansluit. Welk pakket u ook kiest: met het Occasion Garant Plan bent u goed verzekerd tegen onvoorziene zaken, zodat u met een veilig gevoel de weg op kan.

Service

Wij stellen graag alles in het werk om te zorgen dat u zorgeloos bij ons wegrijdt; zowel op de website als in onze showroom. Op de website kunt u op uw gemak eenvoudig al onze occasions bekijken en vergelijken. In onze showroom bieden bij u graag hetzelfde comfort, aangevuld met onze deskundige blik. Kom dus gerust eens langs, dan zoeken we samen naar uw nieuwe auto. De koffie staat klaar!